Μικροί και μεγάλοι φίλοι της ζωγραφικής, της κεραμικής, της αγιογραφίας, της φωτογραφίας και των κόμικς κατέκλυσαν τη Δημοτική Αγορά Αγρινίου το απόγευμα της Πέμπτης, 29 Σεπτεμβρίου 2022 στο καθιερωμένο Εικαστικό ραντεβού του Φθινοπώρου.
- Το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου παρουσίασε τα έργα των παιδικών τμημάτων, και των τμημάτων εφήβων και ενηλίκων, καθώς και των τμημάτων σχεδίου για προετοιμασία εισαγωγής σε Αρχιτεκτονική και ΑΣΚΤ, σε μια έκθεση που ταυτόχρονα σηματοδοτεί την έναρξη των μαθημάτων της νέας εικαστικής περιόδου.
Διάρκεια Έκθεσης: έως τις 10/10/2022.
Ώρες επισκέψεων: Καθημερινά 10:00 – 13:00 και 16:00 – 21:00
Κυριακή: 11:00 – 13:00 και 16:00 – 21:00
Ο Διευθυντής του Εικαστικού Εργαστηρίου Αγρινίου κ. Χρήστος Γαρουφαλής μίλησε στο Antenna-Star.gr με την ευκαιρία των Εγκαινίων της Εικαστικής Έκθεσης:







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1: Ο Παναιτωλικός κλείνει τα 100 και σε θέλει δίπλα του, 6 ευρώ γενική είσοδος με Κηφισιά!
Stoiximan SL1: Επέστρεψε στην κορυφή ο Π.Α.Ο.Κ., στην 11η θέση ο Παναιτωλικός
Stoiximan SL1 – Γιάννης Αναστασίου: «Δεν είχαμε το γκολ, ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο Γήπεδο»