Στην Παπαϊωάννου το μεσημέρι της 27ης Νοεμβρίου σημειώθηκε έκρηξη σε υποσταθμό και ο υπεύθυνος ήταν ένα… πουλί!
Κατά συνέχεια στην περιοχή γύρω από τις Παλιές Αποθήκες Παπαστράτου σημειώθηκε διακοπή ρεύματος.
Η έκρηξη έγινε αντιληπτή από αρκετούς κατοίκους στην Οδό Παπαϊωάννου και την περιοχή όπου βρίσκονται και δημοτικές υπηρεσίες.
Να σημειωθεί πως η έκρηξη προήλθε από την πτώση ενός πουλιού πάνω στα υπέργεια καλώδια, αν και δεν είναι σαφές το ακριβώς σημείο της πρόσκρουσης.
Πάντως, παρόμοια περιστατικά δεν είναι τόσο σπάνια και οι ειδικοί λένε ότι θα εξακολουθούν να συμβαίνουν μέχρι να πλήρης υπογειοποίηση των καλωδίων του ηλεκτρικού ρεύματος εντός κι εκτός αστικού ιστού.


Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – Θάνατος 54χρονου: Ανθρωποκτονία από πρόθεση αναφέρει η δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ.
Πηγή: Αγρίνιο – Οδός Παπαϊωάννου: Έκρηξη σε υποσταθμό, ο υπεύθυνος ένα… πουλί!







Σχετικά Άρθρα
Αγρίνιο: Νίκος Χατζηνικολάου και ΑΝΤ1 για τη βιωματική θεατρική παράσταση με την Εύη Βέρρη και τον Μάριο
Νέο τροχαίο στο Αγρίνιο: Μητέρα οδηγός και βρέφος στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Υποψήφιοι στο AgrinioTimesTV για τα θέματα σε Λατινικά, Πληροφορική και Χημεία