Η Οδός Σμύρνης στο Αγρίνιο συγκέντρωσε πολύ κόσμο από νωρίς, το μεγάλο γλέντι προκάλεσε παράπονα για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Σε εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε το Αγρίνιο, με τις Οδούς Σμύρνης και Παπαστράτου να μετατρέπονται σε κέντρο διασκέδασης, καθώς πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για γλέντι.
Η εκδήλωση δημιούργησε ζωντανή ατμόσφαιρα με μουσική, χορό και κέφι, ωστόσο, η ένταση της διασκέδασης προκάλεσε και αντιδράσεις.
Κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν παράπονα για διατάραξη κοινής ησυχίας, καθώς το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά.



Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Κάηκε ολοσχερώς κοντέινερ στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
Πηγή: Αγρίνιο – Οδός Σμύρνης: Ένα μεγάλο γλέντι προκάλεσε παράπονα για διατάραξη κοινής ησυχίας







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Λεμπέσης: «Η Σία Κοσιώνη είναι σε συνθήκη ανάρρωσης, ξεκούρασης και αναμονής για να πάρει εξιτήριο»
Γλυφάδα: Η δολοφονία της μητέρας του το 2014, η αποφυλάκιση το 2018 και το νέο έγκλημα με θύμα τον πατέρα του
Τρίκαλα – «Βιολάντα»: Ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στο εργοστάσιο, 5 νεκρές εργαζόμενες