Τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου και ώρα 20:00 το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας «Οδυσσέας» Ο.ΚΑ.ΝΑ. και τα Εργαστήρια Τέχνης «Ιθάκες» διοργανώνουν μουσικοκινητική-εικαστική φωτογραφική διαδραστική παράσταση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους.
- Η Μουσικοκινητική – Εικαστική Φωτογραφική Διαδραστική Παράσταση έχει τον τίτλο «η φασαρία της σιωπής» και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο των πρώην Καπναποθηκών Παπαστράτου, στο Αγρίνιο.
Συντονιστές Παράστασης: Λαμπρινή Παπαπάνου, Μουσικός Δημήτρης Παπατρέχας, Εικαστικός Λεωνίδας Φραγκούλης, Φωτογράφος
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Έλσα Τσακανίκα
Γενική Επιμέλεια & Εποπτεία: Δρ. Αθανασία Δημητρίου, Επιστημονικά Υπεύθυνη σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών
Σχετικά Άρθρα
Ο Χρήστος Μάστορας στο Instagram μετά τη σύλληψή του: «Δεν είμαι άγιος, ούτε αλάνθαστος»
ΣΚΑΪ: «Η Ελλάδα Ψηφίζει» το «The People’s Choice» και τις… Κυριακές!
«Παιχνίδια Εκδίκησης»: Όσα θα δούμε το διήμερο 3 και 4 Φεβρουαρίου