Tην Ορκωμοσία 24 υπαλλήλων από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
- Μετά την ορκωμοσία οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους ύστερα από την πολυετή διεκδίκηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
Ο Γιώργος Παπαναστασίου και ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής ευχήθηκαν στους εργαζόμενους καλή δύναμη στο έργο τους.
«Καλή επιτυχία. Η σημερινή ημέρα είναι δικαίωση ενός πολύχρονου αγώνα για όλους εσάς και τις οικογένειές σας. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο το δύσκολο έργο σας. Καλή δύναμη», τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.











Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Η Sofascore βράβευσε τον Γεβγένι Κουτσερένκο ως κορυφαίο της κατηγορίας
Αγρίνιο – Emileon: Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-1 του Πύργου στο 2ο φιλικό προετοιμασίας
Η Χριστίνα Σταρακά στη Βουλή: «Μόλις 2 ασθενοφόρα για τον Τομέα Ε.Κ.Α.Β. Αγρινίου, το ένα δανεικό»