Στο Αγρίνιο την 28η Ιανουαρίου έγινε γνωστό πως ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 8 κουτάβια εγκατέλειψε ένας ασυνείδητος στην Εθνική Οδό Αγρινίου-Θέρμου.
Δεν έχει τέλος η απανθρωπιά, όπως αυτή εκφράζεται με την εγκατάλειψη ζώων (και) στο Αγρίνιο!
Αυτή τη φορά ασυνείδητος παράτησε οκτώ κουτάβια στην Εθνική Οδό Αγρινίου-Θέρμου.
Τα σκυλάκια αφέθηκαν μέσα στην παγωνιά, χωρίς τροφή, πάνω σε ένα χαρτοκούτι σε απόσταση αναπνοής από το σημείο οπού διέρχονται αυτοκίνητα, με άμεσο κίνδυνο για τη ζωή τους.
Η σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε το ενδιαφέρον αρκετών πολιτών που ενδιαφέρθηκαν για την τύχη τους, ανάμεσά τους και η γνωστή Αγρινιώτισσα ηθοποιός Ειρήνη Φαναριώτη.
Το φαινόμενο, δυστυχώς, οξύνεται και θα συνεχιστεί όσο κάποιοι καταφέρνουν να γλιτώνουν χωρίς να πληρώνουν για τις πράξεις του!

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Κλοπή κοσμήματος αξίας από γυναίκες Ρομά στο κέντρο της πόλης, το γύρισαν πίσω διαλυμένο
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 27χρονος μετά την απολογία του
Γιώργος Λιβάνης: «Παραμένω μουδιασμένος» – Η δήλωση του Αστακιώτη καλλιτέχνη για τον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: Το βασικό νέο εύρημα αφορά ενδείξεις ισχαιμικής έκτασης στο μυοκάρδιο