Αγρίνιο – ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Συνάντηση Γ. Παπανδρέου με μέλη και φίλους του Κινήματος (Videos – Photos)

Στο Αγρίνιο έφτασε πριν από λίγη ώρα ο πρώην Πρωθυπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Γιώργος Παπανδρέου.

  • Στο πλαίσιο των δράσεων ειδικού πολιτικού συμβολισμού και όχι μόνο, ο κος. Παπανδρέου συναντήθηκε και συνομίλησε με μέλη και φίλους του Κινήματος στο εκλογικό κέντρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Κεντρική Πλατεία).

Στη συνέχεια συνοδευόμενος από μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Αιτωλοακαρνανίας περιόδευσε στην κεντρική αγορά της πόλης προκειμένου να γνωρίσει και να ακούσει από κοντά τους ανθρώπους της.

Επόμενος σταθμός το Μεσολόγγι, όπου ο Γ. Παπανδρέου αναμένεται να αφιχθεί στο εκλογικό κέντρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Χ. Τρικούπη) στις 12:30 ακολουθώντας το ίδιο πρόγραμμα με αυτό του Αγρινίου.

Τον κύκλο των προεκλογικών δράσεων στην Αιτωλοακαρνανία θα κλείσει ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Παναγιώτης Δουδωνής, με ομιλία του στο Εκλογικό Κέντρο Αγρινίου την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 και ώρα 8:30 μ.μ.

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 στις 8:30 μ.μ. στην Πάτρα ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία για το σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ενώ όλη την εβδομάδα στην Αιτωλοακαρνανία θα περιοδεύουν τα κλιμάκια του Κινήματος.

Η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Αιτωλοακαρνανίας απευθύνει προσκλητήριο σε όλο τον Δημοκρατικό κόσμο της περιοχής να στηρίξει και να συμμετέχει στις προεκλογικές της δράσεις, κάνοντας με αυτό τον τρόπο πιο δυνατή την υπόθεση της Αλλαγής.