Αγρίνιο: Παπαναστασίου και Ζαρκαβέλης για τον 13ο Ημιμαραθώνιο (Videos – Photos)

Συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Αγρινίου έδωσαν στον τοπικό τύπο ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και ο Αντιδήμαρχος Χ. Ζαρκαβέλης εν όψει της διοργάνωσης του 13ου Ημιμαραθωνίου «Μιχάλης Κούσης» το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

  • «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διοργανώνουμε ξανά τον Ημιμαραθώνιο, υπάρχουν περιορισμοί αλλά επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Είναι ένα νέο ξεκίνημα σε πιο δύσκολες συνθήκες» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Ο Γ. Παπαναστασίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχία ομάδων και αθλητών της περιοχής όπως του Φ. Ζησιμόπουλου ενώ τόνισε ότι ο Δήμος δίνει βάρος στον αθλητισμό με μια σειρά από αναβαθμίσεις των εγκαταστάσεων.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τον Αθλητισμό Χ. Ζαρκαβέλης μίλησε για την ανάγκη τήρησης των πρωτόκολλων αλλά και την διαφοροποίηση της φετινής διοργάνωσης ως προς τα αγωνίσματα. Παράλληλα ευχαρίστησε όσους βοήθησαν για να επιστρέψει η διοργάνωση, ενώ η συμμετοχή κρίνεται ικανοποιητική.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης τύπου τόσο ο Γ. Παπαναστασίου όσο και ο Χ. Ζαρκαβέλης μίλησαν για την γενικότερη προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου να «μεγαλώσουν» αυτό το αθλητικό γεγονός με συμπράξεις με τον ΣΕΓΑΣ αλλά και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αλλά και για πιθανή τηλεοπτική κάλυψη στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, ο κ. Ζαρκαβέλης τόνισε ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.