Το 5ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο πρόγραμμα «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», διοργανώνει το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαρτίου 2022, εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα την έμφυλη βία και τα δικαιώματα των γυναικών, στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος, στο Αγρίνιο.
- Στην Εκδήλωση συμμέχουν ως βασικές ομιλήτριες, διαδικτυακά ή δια ζώσης, οι κυρίες:
Κουντουρά Έλενα, Ευρωβουλεύτρια – Μέλος της Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο-GUE/NGL (Διαδικτυακή σύνδεση)
Γκασούκα Μαρία, Ομότιμη Καθηγήτρια Λαογραφίας και Φύλου του Πανεπιστήμιου Αιγαίου (Διαδικτυακή σύνδεση)
Εκπρόσωπος της ΜΚΟ Melissa, Δίκτυο Μεταναστριών στην Ελλάδα (Melissa Network of Migrant Women in Greece) (Διαδικτυακή σύνδεση)
Λιβανού Μπέτυ, Ελληνίδα Ηθοποιός
Πιστιόλα Λουκία, Ελληνίδα Ηθοποιός
Καρακώστα Πασιούλα, Δικηγόρος, Ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Παρούσες»
Λιόκαυτου Μαριαλένα, Παιδοψυχολόγος-εκπρόσωπος του «Ξενώνα Φιλοξενίας γυναικών» του Δήμου Αγρινίου (Διαδικτυακή σύνδεση)
Χριστοδούλου Έλλη, Eικαστικός – Δημιουργός της έκθεσης «Εικόνες Ψυχής»
Οι ιστοσελίδες του Agrinio365 Media Group (Antenna-Star.gr και AgrinioTimes.gr) σας μεταφέρουν Videos και Φωτογραφικό υλικό από την Εκδήλωση:


































Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ανήμερα της Παναγίας της Προυσιώτισσας κέρδισε σε ματς πρεμιέρας!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Πολλές πάρα πολλές οι ισοπαλίες με αντίπαλο τον Αστέρα Aktor
Stoiximan SL1 – 1η Αγωνιστική: Οι ενδεκάδες του παιχνιδιού Παναιτωλικός – Αστέρας Aktor