Αγρίνιο – Πολυδύναμο Κέντρο Ο.ΚΑ.ΝΑ.: Την Τρίτη η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Πολυδύναμου Κέντρου Ο.ΚΑ.ΝΑ. Αγρινίου στην Πλατεία Δημάδη

  • Η διεπιστημονική ομάδα του Πολυδύναμου Κέντρου Αγρινίου του Ο.ΚΑ.ΝΑ., στην πόλη του Αγρινίου, με αφορμή την 26 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, θα πραγματοποιήσει, στην Πλατεία Δημάδη, δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, την Τρίτη, 27.06.2023 και ώρα 18:00-21:00.

Στο ενημερωτικό περίπτερο που θα βρίσκεται στην πλατεία, τα στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου θα είναι διαθέσιμα να ενημερώσουν την κοινότητα σε θέματα που αφορούν τις εξαρτητικές συμπεριφορές αλλά και σε θέματα που άπτονται γενικότερα των εξαρτήσεων, των τρόπων αντιμετώπισής τους.

Όλες οι δράσεις του προς το ευρύ κοινό, έχουν ως επιπλέον στόχο την κινητοποίηση των άμεσα ενδιαφερομένων αλλά και των οικείων τους, στο να αναζητήσουν βοήθεια και υποστήριξη σε ζητήματα εξάρτησης.

Το Πολυδύναμο Κέντρο Αγρινίου ιδρύθηκε και λειτουργεί στο πλαίσιο υλοποίησης της εγκεκριμένης Συγχρηματοδοτούμενης Πράξης, με τίτλο «Δίκτυο Δομών και Υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων» Π.Ε. «Δυτικής Ελλάδας 2014-2020, (MIS 5045577). Οι υπηρεσίες του απευθύνονται σε άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα εξαρτήσεων ή εμφανίζουν εξαρτητικές συμπεριφορές (αλκοόλ, διαδίκτυο, τυχερά παίγνια).

Πολυδύναμο Κέντρο Αγρινίου

Διεύθυνση: Ανδρέα Ίσκου 38Α Αγρίνιο, Τ.Κ. 30133

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2641054193

E-mail: pk_agrinio@okana.gr