Αγρίνιο: Προαιρετικό το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή των Βαΐων

Την Πέμπτη 22 Απριλίου ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου «Ο Ερμής» γνωστοποίησε το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τις ημέρες του Πάσχα.

  • Σε αυτό γίνεται αναφορά για όλη την Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ διευκρινίζεται και το τι ακριβώς θα ισχύσει για την Μεγάλη Παρασκευή, αλλά και την Δεύτερη και Τρίτη ημέρα του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα:

Από την Μεγάλη Δευτέρα έως και την Μεγάλη Πέμπτη το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων διαμορφώνεται ως εξής: Από τις 08:30 έως και τις 14:00 και από τις 17:00 έως και τις 20:30

Την Μεγάλη Παρασκευή τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν 13:00 και θα κλείσουν 19:00, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουν συνεχές ωράριο.

Το Μεγάλο Σάββατο από τις 08:30 έως τις 15:30, χωρίς να ανοίξουν τις απογευματινές ώρες.

Κλειστά, επίσης, θα παραμείνουν τόσο την Δευτέρα του Πάσχα, όσο και την Τρίτη του Πάσχα μέρα κατά την οποία μεταφέρεται η Αργία της Πρωτομαγιάς. 

Εκείνο, για το οποίο δεν υπήρξε αναφορά ήταν τι θα γίνει την Κυριακή των Βαΐων κάτι το οποίο διευκρινίστηκε επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Σωκράτη Κωστίκογλου.

«Ο Εμπορικός Σύλλογος δεν έχει βγάλει κάποια ενημέρωση για την αυριανή ημέρα. Αν κάποιος επιθυμεί να το κάνει ο νόμος δεν του το απαγορεύει, γιατί η Κυριακή των Βαΐων είναι μέσα στις οκτώ του χρόνου στις οποίες όποιος θέλει ανοίγει, είναι καθαρά στην κρίση του καθενός», ήταν χαρακτηριστικά τα λεγόμενά του.


Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr