Ανείπωτη θλίψη έχει προκάλεσε στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου της Ρένας Χαχούλη, η οποία ήταν αρχιτέκτονας στο επάγγελμα.
- Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακή αιτία θανάτου. Άγνωστο παραμένει πότε και που θα τελεστεί η κηδεία της.
«Τριανταπέντε χρόνια πριν, γοητευμένος απ’ τα μακεδονικά πορτραίτο της Αιγύπτου, ζωγράφισα αυτό το έργο βλέποντας το πρόσωπο της Ρένας, το κατ’ ενώπιον βλέμμα της, το στόμα της αμίλητο, τα μαύρα της μαλλιά πιασμένα πίσω χαλαρά, το πλισεδάκι στ’ άσπρο ρούχο που φορά, το μαργαριταρένιο κόσμημα. Ακόμη το κρατώ, έμεινε εικόνα η μορφή της, η Ρένα έφυγε απόψε γι’ άλλον ουρανό», το συγκλονιστικό διαδικτυακό μήνυμα του Χρήστου Μποκόρου.
Σχετικά Άρθρα
Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας: «Ο Θανάσης Καφρίτσας υπηρέτησε το άθλημα με συνέπεια και ήθος»
SL1 – Φακούντο Πέρες: Συμφώνησε με την Α.Ε.Λ., άλλος ένας πρώην που γίνεται αντίπαλος του Παναιτωλικού
Αγρίνιο – Γιώργος Καψιμάλης: «Κλειστός ο Γυμναστικός Σύλλογος τη Δευτέρα (07/07) στη μνήνη του Θανάση»