Αγρίνιο – Στ. Τζουμάκας: «Πρώτο ζήτημα για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. ο αυτοπροσδιορισμός» (Videos – Photos)

Στο Αγρίνιο βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 22 Αυγούστου 2023 ο Υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Τζουμάκας στο πλαίσιο της περιοδείας του με στόχο τις Εσωκομματικές Εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου.

  • Ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων πως θέλει να είναι ο επόμενος Πρόεδρος του Κόμματος διαθέτοντας τη γνώση και την εμπειρία που θα του επιτρέψουν να οδηγήσει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. στην επόμενη ημέρα έχοντας πορεία με την Πολιτική Γραμματεία, την Κεντρική Επιτροπή, τους Βουλευτές αλλά και τις Οργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. χρειάζεται πολιτική αυτονομία, σχέδιο και επιλογές για μια πολιτική νίκης στις επόμενες Εκλογές, μπορούμε στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να ανακάμψουμε, να δημιουργήσουμε πλαίσιο αξιοπιστίας.

Πρώτα η Πολιτική, πρώτα η Οικονομία, πρώτα η Κοινωνία. Έχουμε δυνατότητες με κουλτούρα πλειοψηφίας.

Το πρώτο ζήτημα για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι ο αυτοπροσδιορισμός στην πολιτική μας φυσιογνωμία, αλλά χρειαζόμαστε μεγάλες κοινωνικές και παραγωγικές συμμαχίες και γι αυτό καλώ κάθε προοδευτικό άνθρωπο να λάβει μέρος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση για να φτιάξουμε ένα μεγάλο πλειοψηφικό πολιτικό και εκλογικό κόμμα».

Να σημειωθεί πως εκτός από τον κο. Στέφανο Τζουμάκα την Προεδρία διεκδικούν και οι: Ευάγγελος ΤσακαλώτοςΝίκος Παππάς και Έφη Αχτσιόγλου.