Αγρίνιο: Στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς» η ταινία «Meg 2: Η Τάφρος» (Trailer)

Από απόψε Πέμπτη, 17 έως και την Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 θα προβάλλεται στις 21:30 η ταινία «Meg 2: Η Τάφρος»

  • Αυτό το καλοκαίρι, ετοιμαστείτε για το απόλυτο κύμα αδρεναλίνης, το «Meg 2: Η Τάφρος», μια εντυπωσιακή ταινία που θα επισκιάσει το blockbuster του 2018, θα μεταφέρει τη δράση σε τρομερά ύψη και σε ακόμα πιο τρομερά βάθη, με πολλούς γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και όχι μόνο!

Βουτήξτε σε αχαρτογράφητα νερά μαζί με τους τοπ ηθοποιούς δράσης, τον Τζέισον Στέιθαμ και τον Γου Τζινγκ και ακολουθήστε τους καθώς ηγούνται μιας παράτολμης αποστολής εξερεύνησης των βαθύτερων σημείων του ωκεανού.

Μια καταστρεπτική για την αποστολή τους επιχείρηση εξόρυξης θα προκαλέσει το χάος και θα τους αναγκάσει να αγωνιστούν -άνισα- για την επιβίωσή τους.

Σε έναν εφιαλτικό αγώνα ενάντια στον χρόνο, οι ήρωές μας μάχονται γιγαντιαίους μεγαλόδοντες και αδίστακτους ανθρώπινους εχθρούς του περιβάλλοντος και έτσι, θα πρέπει να τρέχουν, να σκέφτονται και να κολυμπούν πιο γρήγορα από τους αμείλικτους θηρευτές τους!

Βυθιστείτε στην πιο ανατριχιαστική κινηματογραφική εμπειρία της χρονιάς, το «Meg 2: Η Τάφρος», όπου τα βάθη του ωκεανού μπορούν να συγκριθούν μόνο με μια -τεραστίων διαστάσεων- τρομερά συναρπαστική περιπέτεια!

Σκηνοθεσία: Ben Wheatley

Ηθοποιοί: Cliff Curtis, Jason Statham, Jing Wu, Sienna Guillory, Skyler Samuels

Κάθε Κυριακή και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας) 4€