Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. βρίσκεται αυτή την ώρα, έξω από το Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, όπου αναμένεται στις 15:00 να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.
- Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώθηκε ως απάντηση, για τον εμπαιγμό που δείχνει η Κυβέρνηση και η Περιφερειακή Αρχή, στα επαναλαμβανόμενα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι του Νομού μας, όντας απροστάτευτοι από τα φυσικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να χάνονται καλλιέργειες και λαϊκές περιουσίες, να πλημμυρίζουν σπίτια και χωράφια.
Οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) σας μεταφέρουν βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:











Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε., απαιτεί:
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ
ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΤΟ 100%, ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ







Σχετικά Άρθρα
Ο Κώστας Πιστιόλας περί εκβιασμού εργαζόμενης για το ψηφοδέλτιο: «Η συκοφαντία κατέρρευσε και με τον πλέον επίσημο τρόπο»
Χριστίνα Σταρακά: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μετέφερε στο Ευρωκοινοβούλιο την αγωνία των Κτηνοτρόφων για την Ευλογιά»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Η απόσταση από τα αστικά κέντρα δεν πρέπει να σημαίνει απόσταση από τις ευκαιρίες»