Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. βρίσκεται αυτή την ώρα, έξω από το Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, όπου αναμένεται στις 15:00 να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.
- Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώθηκε ως απάντηση, για τον εμπαιγμό που δείχνει η Κυβέρνηση και η Περιφερειακή Αρχή, στα επαναλαμβανόμενα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι του Νομού μας, όντας απροστάτευτοι από τα φυσικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να χάνονται καλλιέργειες και λαϊκές περιουσίες, να πλημμυρίζουν σπίτια και χωράφια.
Οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) σας μεταφέρουν βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:











Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε., απαιτεί:
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ
ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΤΟ 100%, ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ







Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1: «Χωρίς τους συμπαίκτες μου δε θα κατάφερνα τίποτα», δήλωσε ο Αγρινιώτης Σωτήρης Κοντούρης
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Αγωνιούν για τον Χάρη Μαυρία ενόψει του «τελικού» με τον Αστέρα Aktor
Stoiximan SL1 – Λάμπρος Σμυρλής: «Ήταν ένα κακό φεγγάρι για τον Παναιτωλικό και πέρασε»