Αγρίνιο: Συγκέντρωση των φοιτητών το απόγευμα της Τρίτης – Πορεία προς το Δημαρχείο

Αποφασισμένοι οι φοιτητές του Τμήματος  Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών να διεκδικήσουν μέχρι τέλους ότι τους αναλογεί.

  • Σύμφωνα, με πληροφορίες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση του Πανεπιστημίου Πατρών και για αυτό ακριβώς το απόγευμα της Τρίτης, 8 Ιουνίου 2021 στις 18:30 μ.μ. θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Δημοκρατίας ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το Δημαρχείο Αγρινίου ζητώντας την επανίδρυση του τμήματός τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Φοιτητών:

«Με αφορμή της έλευσης της Πρόεδρου Δημοκρατίας στο Αγρίνιο στις 11 Ιουνίου και του γεγονότος ότι ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Συρίγος υπόσχεται τμήματα στο Διδυμότειχο και θέλει διακτινισμένα Πανεπιστήμια, καλούμε τη πόλη του Αγρινίου σε συγκέντρωση αύριο 8/6/21 στις 18:30 στη Πλατεία Δημοκρατίας και συμβολική πορεία στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ωστόσο γνωρίζουμε τη κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγρινίου και υπενθυμίζουμε ότι η πορεία θα γίνει με τήρηση μέτρων (χρήση μάσκας και αποστάσεων) και τονίζουμε ότι η πορεία ναι μεν γίνεται και για την επανίδρυση του τμήματος μας αλλά και τη άδικη κατάργηση και άλλων πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου».