Ένα ακόμη μέλος των εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονταν στη συστηματική τέλεση απατών και δραστηριοποιήθηκαν γεωγραφικά σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, συνέλαβαν τις πρωινές ώρες της Τρίτης 22 Μαρτίου 2022 στο Αγρίνιο, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου.
- Πρόκειται για έναν 28χρονο άνδρα, τα στοιχεία του οποίου είχαν ταυτοποιηθεί με την εξάρθρωση των εγκληματικών οργανώσεων στις 2 Μαρτίου 2022 από την Ασφάλεια Αγρινίου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια Πρωτοδικών Αγρινίου, για απάτη και σύσταση συμμορίας.
Ο 28χρονος συλληφθέντας είναι το 9ο μέλος των δυο οργανώσεων που συλλαμβάνενται για την υπόθεση των 195 περιπτώσεων απατών πανελλαδικά, ενώ αναζητούνται ακόμη 4 δράστες.







Σχετικά Άρθρα
Νίκη Κεραμέως: «Καταργείται οριστικά η περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την πάροδο της τριετίας»
Stoiximan SL1: Παναιτωλικός και Γιάννης Αναστασίου στην Κύπρο για φιλικό με… άρωμα UEFA Champions League!
Άννα Διαμαντοπούλου: «Η μάνα είναι η ρίζα κάθε ανθρώπου, σήμερα αποχαιρετώ τη δική μου»