Αγρίνιο: Συμμετοχές από όλη την Ελλάδα στον 2ο Διαγωνισμό Συγγραφής Θεατρικού Μονολόγου

Με σημαντική συμμετοχή  συγγραφέων από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Διαγωνισμός Συγγραφής Θεατρικού Μονολόγου 2023 που  διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου και η  Παπαστράτειος Δημοτική Βιβλιοθήκη.

  • Στις 31 Ιουλίου έληξε η προθεσμία κατάθεσης των έργων και ξεκινά η κρίση των έργων από την πενταμελή επιτροπή. Θα ακολουθήσουν η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή των βραβείων και επαίνων σε ειδική εκδήλωση.

Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Καραμητσόπουλος ανέφερε σχετικά:

«Αισθανόμαστε πολύ μεγάλη ικανοποίηση και χαρά καθώς ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και έφτασε τον αριθμό των 72 έργων.

Δηλαδή έχουμε σχεδόν διπλασιασμό των συμμετοχών σε σχέση με την 1η χρονιά (40 συμμετοχές). Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους.

Η εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων οφείλεται σίγουρα στην άψογη διοργάνωση του 1ου διαγωνισμού καθώς οι θετικές εντυπώσεις που άφησε σε όσους συμμετείχαν και κυρίως στους βραβευθέντες που ήρθαν στην πόλη μας για την εκδήλωση απονομής λειτούργησε πολλαπλασιαστικά.

Αυτή η αποδοχή και η εμπιστοσύνη που εισπράττουμε από όλη την Ελλάδα δείχνει ότι ο διαγωνισμός μας καθιερώνεται πλέον ως ένας σημαντικός λογοτεχνικός θεσμός του Δήμου Αγρινίου με πανελλήνια εμβέλεια».