Αγρίνιο: Συνέχεια απολυμάνσεων σε κοινόχρηστους και προαύλια σχολείων (Photos)

Σε εξέλιξη βρίσκονται για άλλη μία ημέρα οι απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους από συνεργεία του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο της εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας.

  • Ειδικά συνεργεία της Καθαριότητας πλένουν και απολυμαίνουν, εσωτερικά και εξωτερικά, τους κάδους που βρίσκονται στους χώρους των σχολικών μονάδων του Αγρινίου αλλά και κάδους που βρίσκονται σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Παράλληλα, ενόψει της επαναλειτουργίας των παιδικών σταθμών, η διοίκηση της ΚΟΙ.Π.Α. προχωρά σε απολυμάνσεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αγρινίου και καθαρισμούς των προαύλιων χώρων.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες στις ιστοσελίδες των μέσων του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr):

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας, η επιχείρηση θα συνεχιστεί όσο διάστημα χρειαστεί: «Επικεντρώνουμε την προσπάθεια μας σε πολυσύχναστους χώρους εκεί όπου συναθροίζονται περισσότεροι συμπολίτες μας. Σήμερα και αύριο πραγματοποιούμε δράσεις κυρίως στα σχολεία του Δήμου αλλά και σε περιοχές όπου συγκεντρώνονται παιδιά και ενήλικες. Είναι σημαντικό, αυτή την κρίσιμη περίοδο, ν’ ακολουθούμε υπεύθυνα όλες τις οδηγίες για τη διαχείριση των απορριμμάτων μας».


Αίθουσα Σύνταξης

«Agrinio365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr