Συνεδριάζει αυτή την ώρα στο Δημαρχείο Αγρινίου η Συντονιστική Επιτροπή των Φορέων Αιτωλοακαρνανίας κατά της Eκτροπής του Αχελώου στη Θεσσαλία, στον απόηχο της προκλητικής δήλωσης Γεωργιάδη πως η μη εκτροπή του Αχελώου συμβάλλει στο να μην έχουμε φθηνό ρεύμα σήμερα.
- Ιδιαίτερη είναι εξάλλου η κινητικότητα που παρατηρείται στη Θεσσαλία, καθώς σε σύσκεψη εργασίας που συγκάλεσε στην αρχή της εβδομάδας, το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας με τους βουλευτές της περιφέρειας, δημάρχους και εκπροσώπους της ΕΔΥΘΕ (Επιτροπής Διεκδίκησης επίλυσης Υδατικού προβλήματος Θεσσαλίας), αποφασίστηκε να τεθεί το θέμα της μερικής μεταφοράς νερού από τον Αχελώο, σε συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.
Στη συνεδρίαση της Συντονιστική Επιτροπής των Φορέων Αιτωλοακαρνανίας κατά της εκτροπής του Αχελώου σήμερα, παραβρίσκονται ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριντζής, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Λίνος Μπλέτσας, ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγρινίου» Γιάννης Καλλίμορφος και ο Γραμματέας της Επιτροπής κ. Δημοσθένης Καπώνης.







Σχετικά Άρθρα
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Αναβαθμίζεται το Δικαστικό Μέγαρο Ι.Π. Μεσολογγίου με προϋπολογισμό 700 χιλιάδων»
Παναγιώτης Στεργίου: Η «Νέα Εποχή» επιζητεί και επιδιώκει να πάει μπροστά το Ποδόσφαιρο της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας
Stoiximan SL1 Play Outs – Παναιτωλικός: Από 6 έως 10 ευρώ τα εισιτήρια για το ματς με τον Πανσερραϊκό