Αγρίνιο: Συνεδριάζει το απόγευμα η Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλοακαρνανίας

Αγρίνιο: Συνεδριάζει το απόγευμα η Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλοακαρνανίας

  • Πιο αναλυτικά:

Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα διευρυμένη Περιφερειακή συνεδρίαση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. -Κίνημα Αλλαγής, με αντικείμενο τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές και με την παρουσία του συντονιστή της Επιτροπής για τις εκλογές Κώστα Σκανδαλίδη.

Στη συνεδρίαση αυτή έγινε μια ευρεία συζήτηση αναφορικά με το πολιτικό πλαίσιο που διέπει την λειτουργία και των δυο βαθμών Αυτοδιοίκησης, ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα η διαχρονική συμβολή του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, στις θεσμικές τους εκφράσεις.

Επίσης αποφασίστηκε όπως πραγματοποιηθούν ανάλογες διαδικασίες και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία) προκειμένου μέσα από την διαβούλευση των μελών του, να προκύψουν και επιμέρους προτάσεις ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Προς αυτή την κατεύθυνση η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί στις 20:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Imperial Αγρινίου Νομαρχιακή Ολομέλεια με τη συμμετοχή των Μελών της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα καθώς και των στελεχών της που δραστηριοποιούνται σε όλα τα όργανα της Αυτοδιοίκησης.