Συνελήφθησαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες στην εμπλοκή μεταξύ νεαρών που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου έξω από την εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο. (Δείτε εδώ)
- Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Agrinio365 Media Group (AgrinioTimes.gr και Antenna-Star.gr), συνελήφθησαν και κρατούνται στην Υποδιεύθηνση Ασφαλείας Ακαρνανίας, δύο άτομα ηλικίας 20 και 18 χρονών αντίστοιχα.
Οι δύο νεαροί ομολόγησαν την εμπλοκή τους στο επεισόδιο του Σαββάτου, και μάλιστα ο ένας εκ των δύο, παραδέχθηκε ότι έφερε σουγιά, χωρίς ωστόσο να παραδεχθεί ότι τον χρησιμοποίησε εναντίον 16χρονου, ο οπoίος βρισκόταν στο σημείο.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι φερόμενοι ως δράστες, υπήρξαν αντεγκλίσεις μεταξύ των νεαρών, για ασήμαντα θέματα, οι οποίες πυροδότησαν την ατμόσφαιρα.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να βρεθεί αν εμπλέκεται στην χθεσινή υπόθεση και τρίτο άτομο, καθώς δεν έχει εξακριβωθεί -όπως αρχικά ακούστηκε- η εμπλοκή και τρίτου νεαρού στην υπόθεση.
Εις βάρος του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων, έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και εις βάρος του άλλου για εξίβρυση. Θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα.







Σχετικά Άρθρα
Ερασιτέχνης Παναιτωλικός – Τμήμα Υδατοσφαίρισης: Κατόπης, Μπλάνης και Κώστας Κοκκινάκης για το μπαράζ ανόδου!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Βαγγέλης Μπέκας και Βασίλης Σουρλής οδεύουν προς το Αγρίνιο!
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ελπίζει στο «ναι» του Ματσάν, ξεκαθαρίζει για Νικολάου και Μλάντεν