Στο Αγρίνιο μετά από 41 χρόνια συνταξιοδοτήθηκε η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πράσινου, το «ευχαριστώ» στους συνεργάτες.
Πιο αναλυτικά:
Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοίκησης και των εργαζόμενων του Τμήματος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πράσινου του Δήμου Αγρινίου.
Ευχές για υγεία, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία απηύθυνε η Διευθύντρια της Διεύθυνσης κα. Μαίρη Ρόκου η οποία ανακοίνωσε ότι μετά από 41 χρόνια υπηρεσίας βγαίνει στη σύνταξη.
«Αγαπητή κα Μαίρη, η αποχώρησή σου αφήνει ένα μεγάλο κενό στην ομάδα μας. Ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον σου!
Καλή Συνταξιοδότηση!», καταλήγει η ανάρτηση που έκανε ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Εργαζόμενων Ο.Τ.Α. στην Αιτωλοακαρνανία.
Διαβάστε επίσης: Στην Ερμίτσα Αγρινίου έστησαν μπλόκα Αγρότες και Κτηνοτρόφοι
Πηγή: Αγρίνιο: Συνταξιοδοτήθηκε μετά από 41 χρόνια η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πράσινου







Σχετικά Άρθρα
Ελληνικό FBI: Αγρινιώτες είχαν ρόλο… πρωταγωνιστή σε κύκλωμα παράνομου τζόγου
Θεσπρωτία: Ισχυρός σεισμός άνω των 5R αναστάτωσε τα ξημερώματα και την Αιτωλοακαρνανία
Αγρίνιο: Ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα «Το Δημογραφικό Πρόβλημα και η Αναγέννηση της Υπαίθρου»