Αγρίνιο: «Τα αγωνίσματα και τα αθλήματα κατά την Ελληνική Επανάσταση» (Videos – Photos)

Ο Δήμος Αγρινίου και ο Σύλλογος Φίλων Αθλητικού Μουσείου Αγρινίου διοργάνωσαν την έκθεση ζωγραφικής του Διονυσίου Μπαμπαρούτση με τίτλο: «Τα αγωνίσματα και τα αθλήματα κατά την Ελληνική Επανάσταση»

  • Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο στην Παλαιά Δημοτική Αγορά και οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) σας μεταφέρουν βίντεο καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου συνεχάρη τον κ. Μπαμπαρούτση για την πρωτοβουλία και επισήμανε ότι η φετινή χρονιά είναι αφιερωμένη στην εθνική παλιγγενεσία. «Το 2021 αποτελεί χρονιά ορόσημο για τη χώρα μας. Γιορτάζουμε την επέτειο των 200 χρόνων από τον σημαντικότερο σταθμό στη νεότερη Ελληνική ιστορία: την κήρυξη του Αγώνα για εθνική ανεξαρτησία. Είναι πραγματικά ξεχωριστή η σύνδεση που καταφέρνει να αναδείξει ο Εκπαιδευτής, Παιδαγωγός και Γυμναστής κ. Διονύσης Μπαμπαρούτσης, τον οποίο ευχαριστούμε για την σημαντική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στον αθλητισμό και στον πολιτισμό της πόλης μας».

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης ανέφερε ότι ο αθλητισμός έχει τη θέση που του αξίζει μέσα στην παγκόσμια κοινότητα. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Διονύσιο Μπαμπαρούτση, για την πρωτοβουλία και την ιδέα του, την οποία και οφείλουμε να τη διαδώσουμε διότι ο αθλητισμός είναι η ιστορία μας».

Διάρκεια έκθεσης έως 15 Δεκεμβρίου 2021

Ώρες Λειτουργίας: 9:00-13:00 και 18:00-20:30

Είσοδος μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες. Για παιδιά από 12 ετών και κάτω είσοδος με Self Test