Στο Αγρίνιο το απόγευμα της Τρίτης, 3 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 19:00 θα διεξαχθεί Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Πανεπιστήμιο.
Πιο αναλυτικά:
Την Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η 2η/2026 Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγρινίου, διά ζώσης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου επί της Οδού Αβρ. Αναστασιάδη 1, στο Αγρίνιο.
Η συνεδρίαση συγκαλείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/2023.
Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και ο συντονισμός δράσεων για το Πανεπιστήμιο, ένα ζήτημα ιδιαίτερης σημασίας για την τοπική κοινωνία και την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.
Διαβάστε επίσης: Γεώργιος Ζήσιμος: «Ποτέ δεν κατεβάσαμε τη σημαία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στην πολιτική δεν είμαστε όλοι ίδιοι»
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Euroleague Basketball – Ολυμπιακός: Με μόλις 3 πόντους στην Παράταση, έχασε από τη Ντουμπάι
Euroleague Basketball – Παναθηναϊκός: Κέρδισε ανήμερα των γενεθλίων του τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ερασιτέχνης Παναιτωλικός: «Αγρινιώτες και Αιτωλοακαρνάνες το Σάββατο (07/02) στη Λάρισα»