Είθισται ανήμερα της «Black Friday», την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη, η Δημοτική Αρχή Αγρινίου προχωρά στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου.
- Ασφαλείς πληροφορίες του Antenna-Star.gr αναφέρουν πως την επομένη της Επετείου από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, δηλαδή την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, αναμένεται να αρχίσει το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου πάνω στην Κεντρική Πλατεία της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα, με τις ίδιες πληροφορίες η φωταγώγησή του θα πραγματοποιηθεί εκτός συγκλονιστικού -καιρικού- απροόπτου το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Δεκεμβρίου στις 19:00.
Να σημειωθεί, πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και συνέντευξη τύπου σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου.
Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης
Σχετικά Άρθρα
SL1: Ο Μιχάλης Μπακάκης για το… άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό
Στέλλα Ντζάνη: Συγκίνησε η ανάρτησή της, το «ευχαριστώ» στον Παναιτωλικό!
Κώστας Πιστιόλας: «Η σημερινή Δημοτική Αρχή πρόδωσε (και) τη Μακρυνεία»