Αγρίνιο: Το «Ελληνίς» γέμισε από νωρίς για τον «Άνθρωπο του Θεού» (Video – Photos)

Αναμφισβήτητα η ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» είναι αυτή που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της με την αναμονή κοινού να είναι τόσο μεγάλη, ώστε από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, 6 Σεπτεμβρίου 2021 μικροί και μεγάλοι να σπεύσουν να παραλάβουν το εισιτήριό τους από το ταμείο του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου για να απολαύσουν την πρώτη προβολή της ταινίας. 

  • Για τη συγκεκριμένη προβολή ταινίας ο ίδιος ο Κινηματογράφος είχε προνοήσει ανοίγοντας το ταμείο του «Ελληνίς» δύο ώρες πριν (19:30) την έναρξη της ταινίας θέλοντας έτσι να εξυπηρετήσει καλύτερα το κοινό. Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που υπήρχε ήταν το γεγονός ότι τα εισιτήρια που τέθηκαν προς πώληση εξαντλήθηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Στις ιστοσελίδες των μέσων του «Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr) μίλησε η Υπεύθυνη του Δημοτικού Κινηματογράφου κ. Χριστίνα Μπαλάσκα τονίζοντας και εκείνη με τη σειρά της το πόσο πολύ ο κόσμος περίμενε να έρθει να απολαύσει τη συγκεκριμένη ταινία. Σημείωσε, ότι η προβολή της θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έως την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Αφού χάνει τη θέση του επισκόπου Πενταπόλεως και εκδιώκεται από την Αλεξάνδρεια, ο Άγιος Νεκτάριος επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ιερή αποστολή του παρά τις αντιξοότητες.

Σκηνοθεσία: Γέλενα Πόποβιτς

Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Αλεξάντερ Πετρόφ, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Τόνια Σωτηροπούλου, Μίκι Ρουρκ

Ώρα Προβολής: 9:30 μ.μ.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 26410-56754


Επιμέλεια κειμένου: Παρασκευάς Μάζης

Βίντεο – Φωτογραφίες: Νάντια Μπούτα

«Agrinio365» Media Group (Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr)