Το Ίδρυμα Ιωάννη & Ελισάβετ Κάππα πραγματοποίησε σήμερα, 27-12-2022, για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη βράβευση του πρώτου αριστεύσαντα κάθε λυκείου του Δήμου Αγρινίου, καθώς και μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατάφεραν να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο, κατά το σχολικό έτος 2021-2022.
- Οι δέκα πρωτοετείς πλέον φοιτητές έλαβαν το συνολικό ποσό των 6.000€, ως ελάχιστο της αναγνώρισης της προσπάθειάς τους.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης, παρουσία του Δ.Σ. του Ιδρύματος, εκπροσώπου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας, φίλων και συγγενών των βραβευσάντων.
Την εκδήλωση διάνθισαν μουσικά μαθητές του Μουσικού Λυκείου Αγρινίου, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Ευγενίας Γρέντζελου, ενώ η ηθοποιός Γιούλη Μαρούση ανέγνωσε αποσπάσματα από τα Χριστουγεννιάτικα Διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.
Τα μέλη του Δ.Σ. εύχονται καλές σπουδές σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές που κατάγονται από την πόλη μας.
Χρόνια πολλά κ ευτυχισμένο το 2023.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

























Σχετικά Άρθρα
Stoiximan SL1 Play Outs – 3η Αγωνιστική: Έτσι ξεκίνησαν το ματς Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός
Stoiximan SL1 Play Outs – Παναιτωλικός: Έχασε για πρώτη φορά στο Αγρίνιο από τον Πανσερραϊκό
Stoiximan SL1 Play Outs – Ζεράρ Σαραγόσα: «Είναι πολύ σημαντική η νίκη στο Αγρίνιο και είμαι πολύ χαρούμενος»