Αγρίνιο: Με τον Διοικητή και το Σωμ. Εργαζομένων του Νοσοκομείου συναντήθηκε ο Θ. Παπαθανάσης

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου πραγματοποίησε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και πολιτευτής του νομού μας, όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.

  • Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Σερασκέρη ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και δεσμεύθηκε για στενή συνεργασία προκειμένου να στηριχθεί το Νοσοκομείο και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες του προς όφελος των πολιτών.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Σωματείο εργαζομένων όπου ενημερώθηκε ενδελεχώς για τα προβλήματα που τους απασχολούν και για την πίεση που υφίστανται όλο αυτό το διάστημα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:

«Συναντήθηκα με το νέο Διοικητή και του ευχήθηκα καλή επιτυχία στο έργο του. Ενημερώθηκα για τη λειτουργία του Νοσοκομείου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Δεσμεύτηκα για τη στήριξη μου και συζητήσαμε για τις δυνατότητες συνεργασίας με το Φαρμακευτικό Σύλλογο σε θέματα ενημέρωσης των πολιτών προάγοντας θέματα Υγείας. Στη συνέχεια συναντήθηκα με το Σωματείο εργαζομένων όπου ενημερώθηκα για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Τέλος εξέφρασα την ευγνωμοσύνη μου  στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνουν όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας και με αυταπάρνηση κρατούν σε υψηλό επίπεδο την παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες και έχει ενισχυθεί το σύστημα υγείας σε μέσα και προσωπικό. Στόχος μας όμως είναι η περαιτέρω ενίσχυση των δομών υγείας του τόπου μας και την επόμενη μέρα να έχουμε ένα εθνικό σύστημα υγείας που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους πολίτες».