Τρεις νέες συλλήψεις οδηγών για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. σημειώθηκαν σήμερα 21 Ιουνίου 2022, στο Αγρίνιο, και σχηματίστηκαν οι σχετικές δικογραφίες.
Συγκεκριμένα:
- Συνελήφθη στις 9.15 το πρωί, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στο Αγρίνιο, ένας 25χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο συληφθέντας αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από Προφορική εντολή του Εισαγγελέα.
- Συνελήφθη στις 10.20 το πρωί, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 33χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο συληφθέντας αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από Προφορική εντολή του Εισαγγελέα.
- Συνελήφθη στις 10.30 το πρωί από την Τροχαία Αγρινίου, ένας 32χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο συληφθέντας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Σχετικά Άρθρα
Μύτικας: Η Αλέσσια Ζεκίνι έρχεται 5 έως 18 Σεπτεμβρίου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!
Νίκος Παππάς: Η Βόνιτσα υποδέχθηκε με πυροτεχνήματα τον 13χρονο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ιστιοπλοΐας
SL1 – Παναιτωλικός: Εισιτήρια διαρκείας στη Θύρα 6 και τη Θύρα 7 με 50 ευρώ!