Τρεις νέες συλλήψεις οδηγών για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. σημειώθηκαν σήμερα 21 Ιουνίου 2022, στο Αγρίνιο, και σχηματίστηκαν οι σχετικές δικογραφίες.
Συγκεκριμένα:
- Συνελήφθη στις 9.15 το πρωί, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στο Αγρίνιο, ένας 25χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο συληφθέντας αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από Προφορική εντολή του Εισαγγελέα.
- Συνελήφθη στις 10.20 το πρωί, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 33χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο συληφθέντας αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από Προφορική εντολή του Εισαγγελέα.
- Συνελήφθη στις 10.30 το πρωί από την Τροχαία Αγρινίου, ένας 32χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, ο οποίος στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο συληφθέντας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.







Σχετικά Άρθρα
Αγροτικός Συνεταιρισμός Νεάπολης Αγρινίου: Εποχικό προσωπικό για το συσκευαστήριο σπαραγγιών
Χριστίνα Σταρακά: «Να μην αποδυναμωθούν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Αιτωλοακαρνανίας»
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Με επιστροφές αλλά και απουσίες στο ματς ανήμερα των γενεθλίων