Στο Αγρίνιο άλλο ένα τροχαίο και μάλιστα στη Λεπενού – 16χρονος δικυκλιστής φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (19/6) στη Λεπενού Αγρινίου.
Πιο συγκεκριμένα, γύρω στη 01:00, ένας 16χρονος που κινούνταν με δίκυκλο, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και τραυματίστηκε σοβαρά.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Τις συνθήκες του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Αγρινίου.
Διαβάστε επίσης: Αιτωλοακαρνανία: Μεσήλικας κατηγορείται για κατάχρηση της 9χρονης ανιψιάς του
Πηγή: Αγρίνιο: Τροχαίο στη Λεπενού – 16χρονος δικυκλιστής φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις







Σχετικά Άρθρα
Χριστίνα Κοραή για Γιώργο Μαζωνάκη: «Όταν μπήκαν οι Διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. στο Ιατρείο το μηχάνημα λειτουργούσε»
Γιώργος Μαζωνάκης: Συνελήφθησαν οι δύο Γιατροί για θανατηφόρο έκθεση σε κίνδυνο, θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης
Κυριακή Γρίβα: Θα δικαστούν τέσσερις Αστυνομικοί για τη δολοφονία της 28χρονης Αγρινιώτισσας