Αγρίνιο – Β. Καραγιώργος: «Οι πολιτικοί να σταθούν δίπλα στους εργαζομένους του Νοσοκομείου»

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και γεγονότα που αφορούν στη θνητότητα της Μ.Ε.Θ. Covid.

  • Έτσι, εμφανίζονται αποφασισμένοι να αντιδράσουν σε όλο αυτό το ζοφερό κλίμα που έχει δημιουργηθεί και για αυτό συγκαλείτε τη Δευτέρα έκτακτη γενική συνέλευση στις 12:30 μ.μ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Βασίλη Καραγιώργο μας τόνισε τα εξής: «Εμείς από την πλευρά μας δίνουμε καθημερινά τον αγώνα μας. Η αλήθεια είναι πως λέγονται και ακούγονται διάφορα. Πιστεύω ότι αυτά γίνονται παντού. Οι ελλείψεις είναι δεδομένες, φωνάζουμε συνέχεια για ουσιαστική στήριξη του έργου μας. Προσωπικά, νιώθω ότι η τόση υπερπροβολή έκανε περισσότερο κακό παρά καλό. Ζητάμε να μπουν μπροστά οι πολιτικοί. Να σταθούν δίπλα μας σε όλα τα ζητήματα και να παρεμβαίνουν όπως πρέπει εκεί που χρειάζεται. Είναι αναγκαία η ενίσχυση με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, ιδίως στην Παθολογική Κλινική.  Στη Μ.Ε.Θ. Covid υπάρχει ένας ιδιώτης του οποίου η σύμβαση αν δεν έχει ήδη λήξει, τότε αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες. Πάση θυσία να ανανεωθεί άμεσα. Και φυσικά πρέπει να προσληφθούν εντατικολόγοι».


Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr