Η Γραμματέας του Συλλόγου Φίλων και Γονέων του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα», Βάσω Κούτσικου μίλησε στο Antenna-Star.gr για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar δηλώντας χαρακτηριστικά τα εξής:
- «Σήμερα έχουμε το Ετήσιο Bazaar, για τα Χριστούγεννα. Θέλουμε τη βοήθειά σας. Ξέρουμε ότι είναι οι εποχές δύσκολες, αλλά και τα παιδιά μας περνάνε κι αυτά αρκετά δύσκολα. Ελπίζουμε πως θα πάμε πάρα πολύ καλά, όπως πάμε κάθε χρόνο γιατί μας στηρίζει πολύ η πόλη μας και τα γύρω χωριά. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία και αγάπη και πολύ μεγάλες αγκαλιές τις οποίες έχουμε στερηθεί τα τελευταία χρόνια. Όσοι δεν μπορούν σήμερα το «το μαγαζάκι μας» θα είναι πάντα ανοικτό».







Σχετικά Άρθρα
Ο Θύμιος Γρίβας στον Antenna Star 103.5 για την αύξηση στα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου και το δάνειο
Ο Θύμιος Κομματάς στον Antenna Star 103.5: «Τιμωρητική διάθεση προς τις Σχολικές Καθαρίστριες του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας»
Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης στον Antenna Star 103.5: «Όλα έτοιμα στον Δήμο Αγρινίου για τη νέα σχολική χρονιά»