Βαθύ πένθος για τον Θωμά Κουτσουπιά, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση» Αγρινίου, μιας και σήμερα «έφυγε» από τη ζωή, η μητέρα του Ελένη, σε ηλικία 83 ετών.
Η Ελένη Κουτσουπιά, μαζί με τον αείμνηστο σύζυγό της Ιωάννη, μεγάλωσαν με τον καλύτερο τρόπο και αξιοπρέπεια τέσσερα παιδιά (Θωμά, Δημήτρη, Κώστα, Αγορίτσα) και ευτύχησαν να δουν πολλά εγγόνια.
Με την παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια, ενέπνευσε τον σεβασμό και τη μεγάλη εκτίμηση της κοινωνίας της Νεάπολης Αγρινίου, όπου και διέμενε.
- Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 14.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νεάπολης.
Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από ώρα 13.30.
Οι συντελεστές και συνεργάτες του Antenna-Star.gr εκφράζουν προς την οικογένεια τα βαθιά τους συλλυπητήρια.







Σχετικά Άρθρα
Παναγιώτης Κατσικοκέρης: Η Αναγέννηση Στάνου θρηνεί για την απώλεια του 40χρονου μετά από τροχαίο
Stoiximan SL1 – Λούκας Τσάβες: Επέκταση δανεισμού πέτυχε ο Παναθηναϊκός με τον πρώην του Παναιτωλικού
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Βαγγέλης Νικολάου θα υπογράψει νέο συμβόλαιο;