Στο Αγρίνιο κατά τις απογευματινές προς βραδινές ώρες της 31ης Μαΐου 2026 σημειώθηκε μια σοβαρή βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης της Νεάπολης, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Κιτσοπάνο.
Όπως, αναφέρει και ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ του στο Facebook:
«Λόγω βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης στην Νεάπολη, μεταξύ της διασταύρωσης «Σταλίκα» και Κρεοπωλείο Πότσιου, παρακαλώ να διέρχεστε με μεγάλη προσοχή!
Το πρωί θα παρέμβει συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Α.».
Δείτε επίσης: Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Αυτά είναι τα θέματα σε Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία των Γενικών Λυκείων
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Γιώργος Παπαναστασίου: «Εγκαινιάζοντας το Αρχαίο Θέατρο Στράτου ανοίξαμε ξανά έναν διάλογο με τον χρόνο»
Νεκτάριος Φαρμάκης: «Νέα ζωή για το Αρχαίο Θέατρο Στράτου που παραδώσαμε αποκαταστημένο στην κοινωνία»
Αγρίνιο: Δύο εστίες πυρκαγιάς στο Δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου, άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας