Με 50.000 δόσεις ηρωίνης πιάστηκε ένα ζευγάρι Ρομά με τρία παιδιά στον Αλμυρό Βόλου, το οποίο μετέφερε τα ναρκωτικά από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη.
Η ηρωίνη ήταν αξίας μεγαλύτερης των 300.000 ευρώ και εντοπίστηκε στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αλμυρού, ενώ το ζευγάρι προφυλακίστηκε.
Ο 34χρονος άνδρας και η 32χρονη σύζυγός του ξεκίνησαν από το Αγρίνιο, όπου μένουν, πήγαν στην Αθήνα, παρέλαβαν την ηρωίνη από πρόσωπο που κατονόμασαν στις αρχές, για να μεταφέρουν τις ποσότητες στη Θεσσαλονίκη.
Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στις πόρτες του αυτοκινήτου. Την ώρα που οδηγούνταν στις φυλακές, έξω από το δικαστήριο τους περίμεναν 30 άτομα, φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης.







Σχετικά Άρθρα
Παναγιώτης Στεργίου: Η «Νέα Εποχή» επιζητεί και επιδιώκει να πάει μπροστά το Ποδόσφαιρο της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας
Stoiximan SL1 Play Outs – Παναιτωλικός: Από 6 έως 10 ευρώ τα εισιτήρια για το ματς με τον Πανσερραϊκό
Μεγάλη Παρασκευή 2026 στο Αγρίνιο: Μικροί και μεγάλοι στους κεντρικούς δρόμους για καφέ και ψώνια