Στο κόμβο του Χαλικίου, λίγο πριν τις 12:30 αγρότες της περιοχής Αγρινίου, ξεκίνησαν από την Συκιά με τρακτέρ και τα οχήματά τους, με σκοπό να προβούν σε διαμαρτυρία εντός της Ιόνιας Οδού.
- Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αποτρέποντας την είσοδο των αγροτών προς την Ιόνια Οδό.
Οι αγρότες επέμεναν στο αίτημά τους να αποχωρήσουν από το σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις ώστε να προχωρήσουν σε κατάληψη της Ιονίας Οδού.







Πεζοί αλλά και με τα οχήματα τους μπλόκαραν την διεύλευση οχημάτων στην Εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων για αρκετή ώρα
Γύρω στις 14:00 απέσυραν τα τρακτέρ στην άκρη της Εθνικής οδού με σκοπό να οργανώσουν το μπλόκο τους και να κλιμακώσουν τις τις κινητοποιήσεις τους αναμένοντας και άλλους αγρότες από την περιοχή.
onairnews.gr







Σχετικά Άρθρα
Ένωση Αγρινίου: Πρόσληψη εργατριών στο εργοστάσιο ελιάς στη Σπολάιτα
Stoiximan SL1 – Ελένη Λαμπαδαρίου: «Έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον Παναιτωλικό, λανθασμένη η κόκκινη»
Super League – Παναιτωλικός: Μία ισοπαλία και μία νίκη για Κ17 και Κ15 απέναντι στον Ο.Φ.Η.