Την αύξηση του προϋπολογισμού για την ένταξη και των επιλαχόντων στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 ζήτησε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης.
- Αναλυτικά, σε ανάρτησή του ο κ. Φαρμάκης αναφέρει:
Την αύξηση του προϋπολογισμού για την ένταξη και των επιλαχόντων στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 ζητήσαμε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στόχος μας να ενταχθούν και οι 303 επιλαχόντες της Δυτικής Ελλάδας που πληρούν τα κριτήρια.
Θέλουμε οι νέοι μας από την Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία να ξεκινήσουν δυναμικά και το αγροτικό επάγγελμα να αποτελέσει γι’ αυτούς σημαντική επιχειρηματική διέξοδο.








Σχετικά Άρθρα
Χριστίνα Σταρακά: Συγχαίρει Γρηγορία Πούλιου, Σωτήρη Κοντούρη και Μιχάλη Μπακάκη για τα Βραβεία Π.Σ.Α.Π.Π.
Super League – Παναιτωλικός: Ήττα για την Κ19 στο Emileon από τον Ο.Φ.Η.
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: «Έσπασε» τα δοκάρια αλλά ο Κόντρο σκόραρε για τον Ο.Φ.Η. στο φινάλε