Στο Αιτωλικό ένας 47χρονος συνελήφθη την 18η Σεπτεμβρίου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονων μαθητριών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία τριών 14χρονων μαθητριών, οι οποίες κατήγγειλαν ότι τους επέδειξε τα γεννητικά του όργανα.
Το συμβάν φέρεται να έγινε σε στάση λεωφορείου, κοντά στο Γήπεδο του Αιτωλικού και σε παρακείμενο δασάκι.
Οι ανήλικες ενημέρωσαν αμέσως τις Αρχές, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, Παράλληλη Έδρα Ι.Π. Μεσολογγίου, ενώ η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω.
Οι τοπικές Αρχές καλούν τους κατοίκους να είναι σε επαγρύπνηση και να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία για παρόμοια περιστατικά.
Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παυλάκης: Το Μεσολόγγι αποχαιρέτησε τον 54χρονο εικονολήπτη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή
Πηγή: Αιτωλικό: 47χρονος συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 14χρονων μαθητριών







Σχετικά Άρθρα
Ο.Α.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία του ΕΛ.Γ.Α. Αγρινίου – Δήλωση του Σπύρου Κοτοπούλη
Κινηματογράφος «Ετουάλ»: Τα εγγόνια του Κώστα Βοσκόπουλου μετατρέπουν τον χώρο σε κάτι νέο!
Γεώργιος Λεχουρίτης: Επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων