Ως και… ταξί μπήκαν στις μεταφορές δεμάτων προκειμένου να βοηθήσουν να φτάσουν έγκαιρα οι παραγγελίες στους παραλήπτες τους.
- Τεράστιος είναι ο όγκος των παραγγελιών εν μέσω lockdown με τους πολίτες να κάνουν συνεχώς αγορές διαδικτυακά. Οι εταιρείες courier έχουν τεράστιο όγκο παραδόσεων με αποτέλεσμα να επιστατεύονται μέχρι και… ταξί για τις μεταφορές των δεμάτων.
Ο κ. Θεόδωρος Σταυρίδης Πρόεδρος ραδιοταξί/taxiway μιλώντας στο MEGA σημείωσε πως η ζήτηση είναι τεράστια.
«Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε ώστε τα δέματα να φτάσουν στους παραλήπτες τους άμεσα, πριν τις γιορτές. Μεταφέρουμε ως και 30 – 40 δέματα σε κάθε ταξί. Δεκάδες είναι τα ταξί που βοηθούν σε αυτή τη δουλειά καθημερινά».
in.gr
Σχετικά Άρθρα
Ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκάδα: Βρέφος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο νεκρό
Άγιος Νικόλαος: 55χρονος εργάτης βρήκε τραγικό θάνατο στο έργο Λευκάδα – Βόνιτσα
Νοσοκομεία Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου: Μιχαήλ Σερασκέρης και Ελένη Φιλιπποπούλου στη θέση τους και επίσημα