Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πατρών , με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία ανακοινώνει την ακύρωση του παγκαλαβρυτινού ανταμώματος 2021, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ , λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, εφαρμόζοντας με υπευθυνότητα τις σχετικές αποφάσεις της Ελληνικής κυβέρνησης.
- “Ελπίζουμε κ ευχόμαστε ότι τα πράγματα με την πανδημία καθώς και με τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες την πατρίδα μας, να εξελιχθούν όσο το δυνατόν ευνοϊκότερα για την Ελλάδα μας και όλους εμάς.
Σεβόμενοι πάντα τους υγειονομικούς κανόνες και θέλοντας να προασπίσουμε την υγεία δημοτών και επισκεπτών, παίρνουμε αυτή την απόφαση και ευελπιστούμε πολύ σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα” αναφέρει η ανακοίνωση.
patrastimes.gr







Σχετικά Άρθρα
«Photopolis» – Πάνος Καλτσάς: Ένας νέος πολιτιστικός χώρος στο Αγρίνιο από τον Hossein Farmani!
Περικλής Κίτσος: Ο Μεγάλος Νικητής του 3ου Διαγωνισμού Μουσικής Δημιουργίας της Γ.Ε.Α.!
Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου: Δείτε live τον 3ο Διαγωνισμό Μουσικής Δημιουργίας