Αλλάζουν οι παρέες

Τα ‘χουν αυτά οι μετακομίσεις: αλλάζουν τις παρέες…

Είναι κάτι κουτσομπόλες της πολιτικής που δεν αφήνουν εκδήλωση πολιτικού κόμματος που δεν αρέσκονται να παρακολουθούν συγκεντρώσεις πολιτικών φορέων για να βγούνε μετά να κάνουν κουτσομπολιό και να βγάλουν συμπεράσματα. Πότε; Καμιά βδομάδα μετά, αφού ρώτα τις γυρίσουν τις παρατηρήσεις τους από τα στόματα στ’ αυτιά κι από τ’ αυτιά στα στόματα των διαφόρων διαδρομιστών των κομμάτων.

  • Απ’ αυτή τη «λειτουργία» δεν γλύτωσε ούτε ο Αλέξης.

Γιατί να γλιτώσει άλλωστε; Λίγα έχει κάνει και η αφεντομουτσουνάρα του.

Δείτε τώρα τις παρατηρήσεις του πολιτικού παρατηρητηρίου που στήθηκε τη μέρα της εξαγγελίας της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους και την εκτίναξη του δημοσίου χρέους.

  • Ουδείς είδε παρόντα τον «τσάρο της Οικονομίας» Ευκλείδη Τσακαλώτος.

Ουδείς είδε παρόντες του αρχιστρατήγους του «γυρίσματος της μπιφτέκας», που λένε και στο surviver,  του δημοψηφίσματος του Ιουλίου του 2015, Γιάννη Δραγασάκη και Γιώργο Σταθάκη.

Στη θέση τους παρόντες ήταν το πολιτικό δίδυμο Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης, καθώς και το καθηγητικό ντουέτο Αιμίλιος Αυγουλέας και Δημήτρης Αυγητίδης.

Εκείνο όμως που έριξε το λάδι στο καντήλι του πολιτικού κουτσομπολιού που ακολούθησε ήταν η παρουσία της Λούκας Κατσέλη.

  • Τυχαίο… 

Όσο και να μη θέλω να παρακολουθήσω τις προφητείες και τους χρησμούς του κους – κους τυχαίο δεν το λες….


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Αgrinio 365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr