Υλικά συνταγής
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 φιλέτο κοτόπουλο
- 3 φλ. μανιτάρια
- 2 φλ. τυρί
- 2 πιπεριές
- 2 κρεμμύδια
- 1 κ.σ. μυρωδικά
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 μισή φλ. γιαούρτι
- 2 αυγά
- Μισό ματσ. μαϊντανό
Εκτέλεση συνταγής
- Αρχικά, βάζουμε τη σφολιάτα σε παραλληλόγραμμο ταψάκι και την ψήνουμε.
- Στην συνέχεια, κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, μαζί με το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα μανιτάρια.
- Όταν μαραθούν, σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τις κόκκινες πιπεριές, το γιαούρτι, τα μυρωδικά, αλάτι, πιπέρι, τα αυγά που έχουμε χτυπήσει ελαφρά και το μισό τυρί γκούντα.
- Τέλος, απλώνουμε πάνω στην ψημένη σφολιάτα το μείγμα, σκεπάζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, μέχρι να ροδίσει ελαφρά.
Η αλμυρή τάρτα μας με κοτόπουλο και μανιτάρια είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
Αντί για φρέσκα μυρωδικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στην τάρτα μας 1 κουταλάκι ξερά μυρωδικά.
supersyntages.gr
Σχετικά Άρθρα
«17 Κλωστές»: Στον Πειραιά, ο Καστελάνης κάνει έναν νέο φίλο
«Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα»: Ο Μιχαλιός Βροντάκης είναι στο Νοσοκομείο μεταξύ ζωής και θανάτου
«Famagusta»: Ο Αντρέας κι η Χριστίνα συμβουλεύουν τον Μάικλ