Αλουμινοκατασκευαστές Αιτ/νίας: «Περιμένουμε την ανάληψη ευθυνών»

Ο πρόεδρος Β. Νικολέτας, το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Ν. Αιτωλοακαρνανίας, εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους γιατί το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», που εξελίχθηκε σε παρωδία και σε φιάσκο, καθώς στις 18/12/2020 ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δυτική Ελλάδα, με προϋπολογισμό 57 εκατ. ευρώ και μέσα σε περίπου 12’ έκλεισε!

«Απορίας άξιο», σημειώνεται στο δελτίο που έχει εκδώσει ο Σύλλογος. «είναι το γεγονός πως πολλές αιτήσεις απορρίφθηκαν ενώ μεταγενέστερες αιτήσεις έγιναν δεκτές και υπάρχουν αρκετά τέτοια στοιχεία τα οποία πιστοποιούν το παράλογο και άκρως εξοργιστικό γεγονός. Η ταχύτητα με την οποία εξαντλήθηκαν οι διαθέσιμοι πόροι προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις σε επαγγελματίες του κλάδου και ιδιώτες. Όλοι οι επαγγελματίες καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή των αιτήσεων διότι αυτό το πρόγραμμα είναι βάλσαμο τόσο για εμάς όσο για τους ιδιώτες οι οποίοι έχουν ανάγκη αναβάθμισης κατοικίας τόσο για οικονομικούς αλλά κυρίως για λόγους υγείας. Έπειτα από την ολέθρια εξέλιξη του προγράμματος της περιφέρειάς μας για συνεχόμενη φορά εκείνο που μπορούμε να πούμε στους υπεύθυνους είναι πως μας απογοητεύσατε ΞΑΝΑ!»

Περιμένουμε την ανάληψη ευθυνών τόσο από το κράτος όσο και από τον Περιφερειάρχη και τους τοπικούς φορείς με σκοπό την διόρθωση του προγράμματος αλλά και της αξιοπρέπειάς μας!


«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr