Άμεση η παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου και της Πυροσβεστικής Αμφιλοχίας, σε φωτιά στη θέση Καναλάκι στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου.
- Μία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στη στη θέση Καναλάκι στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου.
Παρόν η πολιτική προστασία του Δήμου Ξηρομέρου και η Πυροσβεστική Αμφιλοχίας, με το μόνιμο κλιμάκιο που κάνει βάρδια στις Φυτείες από την αρχή της αντιπυρικής περιόδου, όπως προβλέπει ο φετινός σχεδιασμός.
Εφιστούμε προσοχή σε όλους τους πολίτες, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ξηρομέρου.
Θυμίζουμε ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ άναμμα φωτιών για κάψιμο κλαδιών, χόρτων, σκουπιδιών ή οτιδήποτε άλλο ως 31 Οκτωβρίου που είναι η αντιπυρική περίοδος.
Ζητάμε από τους πολίτες να ενημερώνουν άμεσα την πυροσβεστική υπηρεσία και τον Δήμο Ξηρομέρου, όταν αντιλαμβάνονται ότι σε κάποιο σημείο έχει πιάσει φωτιά. Η Πυροσβεστική Αμφιλοχίας διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τα αίτια της φωτιάς.
Δείτε φωτογραφίες:





















Σχετικά Άρθρα
Ελληνικό FBI: Αγρινιώτες είχαν ρόλο… πρωταγωνιστή σε κύκλωμα παράνομου τζόγου
Θεσπρωτία: Ισχυρός σεισμός άνω των 5R αναστάτωσε τα ξημερώματα και την Αιτωλοακαρνανία
Αγρίνιο: Ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα «Το Δημογραφικό Πρόβλημα και η Αναγέννηση της Υπαίθρου»