Στην Αμφιλοχία όλοι πενθούν καθώς ένας 49χρονος εντοπίστηκε νεκρός στη Συκούλα ένα 24ωρο μετά το τροχαίο.
Το τραγικό δυστύχημα στη Συκούλα Αμφιλοχίας συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και σκορπά βαθιά θλίψη σε συγγενείς και φίλους του 49χρονου οδηγού.
Η καθυστερημένη ανεύρεση του θύματος επιτείνει το δράμα, αφού για ώρες αγνοείτο χωρίς να υπάρχουν ίχνη του.
Το περιστατικό, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φέρεται να συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με το όχημα να βγαίνει εκτός πορείας και να καταλήγει σε χωράφι, μακριά από το οδόστρωμα, κάτι που ενδεχομένως συνέβαλε στην καθυστέρηση του εντοπισμού.
Οι Αρχές, και συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας, διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος.
Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων: Αντιδρά στο ενδεχόμενο μετακίνησης μαθητών
Πηγή: Αμφιλοχία: 49χρονος εντοπίστηκε νεκρός στη Συκούλα ένα 24ωρο μετά το τροχαίο







Σχετικά Άρθρα
Πάνος Σόμπολος: Ο Αστακιώτης Δημοσιογράφος περιέγραψε στο Open Beyond το «ριφιφί του αιώνα» του 1992!
Σία Κοσιώνη: Στη Μ.Ε.Θ. Νοσοκομείου της Αθήνας με πνευμονιόκοκκο η Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ
Αναστασία Αθήνη-Τσούνη: Στο Μοναστηράκι Βόνιτσας κηδεύεται η γυναίκα που χαστούκισε τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου