Στην Αμφιλοχία την Παρασκευή (03/07) ένα 7χρονο αγοράκι τραυματίστηκε σε ράμπα ΑμεΑ και μεταφέρθηκε στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Πατρών.
Πιο αναλυτικά:
Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αμφιλοχίας για τον τραυματισμό ενός 7χρονου ημεδαπού λουόμενου στην Ανατολική Πλαζ Αμφιλοχίας.
Συγκεκριμένα, ο 7χρονος τραυματίστηκε στα πόδια καθώς έπαιζε στη ράμπα ΑμεΑ, η όποια ήταν τοποθετημένη στην Πλαζ.
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά με ιδιωτικό όχημα στο Νοσοκομείο Αγρινίου και εν συνεχεία στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Πατρών, για ιατρική περίθαλψη.
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας Κατερίνης, του Λιμεναρχείου Πρέβεζας.
Διαβάστε επίσης: Ξεκινούν δολωματικοί ψεκασμοί για τον Δάκο της Ελιάς στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας
Πηγή: AgrinioTimes.gr







Σχετικά Άρθρα
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» του Αιτωλοακαρνάνα στο φινάλε του «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»!
Χριστίνα Σταρακά: Στη Βουλή η ανάγκη για νέα, ρεαλιστική παράταση των Προγραμμάτων «Εξοικονομώ»
Πάτρα – Νίκος Παπακωνσταντινόπουλος: Απέραντη θλίψη για τον πρόωρο χαμό του 36χρονου Πυροσβέστη της Ε.Μ.Α.Κ.