Στην Αμφιλοχία σημειώθηκε ανατροπή βαν που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της γυναίκας οδηγού, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.
Στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας – Αγρινίου ένα βαν ιδιωτικής χρήσης που κατευθυνόταν προς την πόλη της Αμφιλοχίας εξετράπη της πορείας του σε αριστερή στροφή και ανετράπη στο οδόστρωμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του e-maistros.gr, το οδόστρωμα ήταν ιδιαίτερα ολισθηρό λόγω των πρωτοβρόχιων, γεγονός που πιθανότατα συνέβαλε στο ατύχημα.
Η γυναίκα οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας για προληπτικές εξετάσεις.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας, καθώς σημειώθηκε διαρροή καυσίμων.
Οι Αρχές προχώρησαν σε καθαρισμό του δρόμου και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ώστε να αποτραπούν νέα περιστατικά.
Η κυκλοφορία στο Τμήμα της Εθνικής Οδού αποκαταστάθηκε σταδιακά λίγη ώρα αργότερα.
Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Γαλαξίδι: Δύο άτομα κατέληξαν μετά από τροχαίο στην Εθνική Οδό Ιτέας – Ναυπάκτου
Πηγή: AgrinioTimes.gr
Σχετικά Άρθρα
Βασίλειος Μπουντόπουλος: Απέραντη θλίψη στην Πλαγιά Αιτωλοακαρνανίας για τον θάνατο του 46χρονου
Τραγωδία στο Γαλαξίδι: Δύο άτομα κατέληξαν μετά από τροχαίο στην Εθνική Οδό Ιτέας – Ναυπάκτου
Ο Καιρός (30/09): Αραιή συννεφιά στο Αγρίνιο, έως 24 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία