Αμφιλοχία: Ατμόσφαιρα καρναβαλιού στο κέντρο της πόλης (Photos)

Μπορεί η Αμφιλοχία να έχει ενταχθεί πλέον στις «κόκκινες περιοχές» και καθημερινά να σημειώνονται στην περιοχή αρκετά κρούσματα κορωνοϊού, αλλά η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της και κινείται πλέον σε ρυθμούς καρναβαλιού!

  • Χθες Δευτέρα 1η Μαρτίου, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή και παρά το lockdown, στην Αμφιλοχία τοποθετήθηκε ο αποκριάτικος στολισμός της.

Πολύχρωμες σημαιούλες και λάβαρα με μάσκες που παραπέμπουν σε καρναβάλι, βρίσκονται πλέον σε περίοπτη θέση στην πλατεία της πόλης και κατά μήκος του λιμανιού, παραδόξως, απέναντι από το σημείο όπου σήμερα λαμβάνουν χώρα τα νέα τεστ κορωνοϊού σε πολίτες, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων στην περιοχή.

Φυσικά και δεν θα γίνει κανένα καρναβάλι, αλλά ίσως θεωρήθηκε ότι με την τοποθέτηση του στολισμού θα βελτιωνόταν η ψυχολογία των πολιτών, η οποία είναι πεσμένη λόγω των επιπλέoν περιοριστικών μέτρων και απαγορεύσεων από το «κοκκίνισμα» της περιοχής.

Άλλοι ενδεχομένως να σκεφτούν, «με τον πόνο μας παίζετε»; Άλλωστε μπορεί να νοσούν οι ίδιοι ή ακόμη και να έχασαν κάποιον δικό τους άνθρωπο από τη νόσο.

karvasaras.gr