Αμφιλοχία: Δείτε ζωντανά την εκλογή των Μελών του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου

Ειδική συνεδρίαση για την εκλογή των μελών Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εκλογή Μελών Προεδρείου, Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής».

  • Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μαΐστρος» e-maistros.gr, το επικρατέστερο όνομα για τη θέση του Πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου, είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Χριστόφορος Κουσιορής.

Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, θα γίνει η τοποθέτηση των νέων Αντιδημάρχων. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο Νικόλαος Νίκας θα παραμείνει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Έργων Συντήρησης Υποδομών, Δόμησης & Πολεοδομικών Εφαρμογών, Πολιτικλης Προστασίας, Ύδρευσης – Αποχέτευσης.

Ο Νικόλαος Μπεχλιούλης θα αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Κατσαντά ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας – Πρασίνου & Προμηθειών.

Δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη οι δύο θέσεις Αντιδημάρχων που κατέχουν οι συνδυασμοί, Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία με επικεφαλής τον κ. Μάρκο Βασίλα και Ανεξάρτητη Κίνηση Βαλτινών με επικεφαλής την κ. Σοφία Ανδρίκουλα.

Στη θέση της Προέδρου του ΚΕΚΑΔΑ μένει η κ. Ζωή Ντρούτση όπως επίσης και ο κ. Κωνσταντίνος Διγώνης στην θέση του Προέδρου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

e-maistros.gr